loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

APPROVED USED

Med Jaguar Approved Used får du komplet ro i sindet.

bg-modelDisplay

APPROVED USED

Enhver Jaguar føles lige så levende som den dag, den blev til – uanset om den er ny eller Approved. Derfor kan du stole på, at din Approved Jaguar er godkendt, forynget og lige så levende som den dag, den blev født. For at sikre, at den forlader forhandleren i perfekt stand, giver vi vores Approved-kunder et løfte. Det giver dig ro i sindet og er en garanti for, at din nye bil vil give dig mange medrivende køreoplevelser.

Start din søgning
Approved used jaguar

To års Jaguar Approved-garanti*

Vores højt kvalificerede mekanikere udsætter alle Approved Jaguars for et omfattende udvalg af tests og eftersyn, så du kan købe med ro i sindet. Det er blot én af fordelene.

Denne omfattende dækning svarer til en nybilsgaranti. Der anvendes kun originale Jaguar-reservedele, og den dækker reparation af pludselige og uventede mekaniske eller elektriske fejl, og arbejdet udføres udelukkende af vores uddannede mekanikere. Intet mindre. Der er ingen begrænsning af antallet af garantikrav op til bilens købspris, og garantien dækker i minimum to år. Den er kun tilgængelig via autoriserede Jaguar-forhandlere.

*Garantien er gyldig i 2 år, eller op til 50.000 km efter købsdatoen.


Jaguar Garanti

Vejhjælp 24/7 i 24 måneder i Europa/UK.

Jaguar Assistance er et omfattende assistanceprogram, der er udviklet specifikt for at give Jaguar-ejere ro i sindet. Programmet yder assistance ved nødstilfælde i trafikken fra nedbrud eller ulykker til mindre uheld såsom punkteringer.

Alle Jaguar Approved-biler er dækket i hele garantiperioden med vejhjælp i Europa og UK. Den er aktiv 24 timer i døgnet, 365 dage om året og og omfatter starthjælp, billeje, arrangering af videre rejse, genlevering af bil, indkvartering og hjælp ved ulykker. Alt er inkluderet.

Brugt Jaguar

165-punkters multipunktsinspektion

Vi har en tjekliste med 165 inspektionspunkter, som vi følger til punkt og prikke. Dette sikrer, at din bil elektrisk og mekanisk er i den bedst mulige stand, og at karrosseriet er perfekt. Ved hjælp af den nyeste teknologi og det nyeste værktøj og diagnoseudstyr udfører vores teknikere disse kontroller med ekstrem grundighed. Inspektionen omfatter altid lak, interiør, komplet motorforberedelse, prøvekørsel og slutinspektion, inden bilen meldes klar af en af vores Jaguar-teknikere personligt. Alle biler skal bestå alle 165 kontroller for at blive Jaguar Approved.

Jaguar XE

Vores teknikere

Det kræver en særlig type personlighed at levere det niveau af professionalisme, kompetence og opmærksomhed på detaljen, som vi forventer. Alt istandsættelsesarbejde udføres af uddannede Jaguar-teknikere med brug af specialværktøj, diagnoseudstyr og originale Jaguar-reservedele. Vi følger altid de strengeste standarder, og derfor bør arbejdet altid kun udføres af vores Approved-forhandlere.

Jaguar XF

Prøvekørsel

Alle bilerne prøvekøres, og i denne forbindelse vurderer vores teknikere hver eneste bils unikke ydelseskarakteristik. For eksempel overvåges affjedring, vibrationer, bremsesystemer, motorydelse, gearkasse og ni andre specifikke områder for at sikre optimal ydelse. Kort sagt betyder det, at din Approved Jaguar føles lige så levende som en ny.

Brugt Jaguar

Uafhængig kontrol

For at efterleve de høje standarder vi sætter for os selv og vores forhandlere, foretages regelmæssigt en uafhængig kontrol af vores service, faciliteter og personale. Dette dækker alle aspekter af Approved-programmet fra kundens perspektiv, herunder faciliteter og selve bilerne.

Jaguar råder over et netværk af specialister, der ved alt om vurdering, finansiering og fordelene ved at købe en Approved Jaguar. Kontakt din nærmeste forhandler og hør mere.


FIND FORHANDLER