loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ERHVERVSBESKATNING AF JAGUAR

Jaguar tilbyder nogle af klassens laveste C02 værdier for brændstofforbrug og udledning. Læg dertil lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, så får man virkelig noget for sin investering.

Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der opfylder jeres behov og giver den ultimative køreglæde.

Læs mere nedenfor om dine muligheder med Jaguar som firmabil.

 
   JAGUAR XE JAGUAR XF JAGUAR I-PACE JAGUAR F-PACE

JAGUAR I-PACE
Erhvervsbeskatning

I-PACE er verdens mest intelligente femsæders sportsvogn med et forførende look og fantastiske køreegenskaber, ligesom den er nem at have med at gøre i dagligdagen og forbundet som aldrig før.  Gør den til din egen i dag.

SE PRISER

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR

BOOK VIRTUEL FREMVISNINGJAGUAR XE
Erhvervsbeskatning

Med sit selvsikre design og sine dynamiske køreegenskaber er man ikke et sekund i tvivl om, at XE er en Jaguar. Den føles som en Jaguar og kører som én – XE er Jaguar hele vejen. 

 

JAGUAR XF
Erhvervsbeskatning

XF bygger videre på succesen som Jaguars mest prisvindende bil nogensinde. Med en enestående kombination af stil og substans leverer den en forførende blanding af design, dynamik og raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.

 

JAGUAR F-PACE
Erhvervsbeskatning

F-PACE er Jaguars første performance-SUV, og den kombinerer medrivende ydelse, imponerende effektivitet, raffineret stil og praktisk anvendelighed i dagligdagen - så du kan klare alle arbejds- og fritidslivets krav.

SE PRISER

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR

BOOK VIRTUEL FREMVISNING
SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER