loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR F-PACE BESKATNING

F-PACE er Jaguars første performance-SUV, og den kombinerer medrivende ydelse, imponerende effektivitet, raffineret stil og praktisk anvendelighed i dagligdagen - så du kan klare alle arbejds- og fritidslivets krav. 

F-PACEs selvsikre look får den til at vække opsigt og giver den en imponerende fremtoning. Den har en enestående ydelse og høj effektivitet takket være dens teknologisk avancerede motorer og Jaguars letvægtsarkitektur i aluminium, som medfører, at F-PACE er blandt de letteste biler i sin klasse.

 

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING AF JAGUAR F-PACE

Få fremvist Jaguar F-PACE hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

F-PACE PRESTIGE
Erhvervsbeskatning

F-Pace leveres som standard med udstyrsniveauet Prestige. Et udstyrsniveau som i høj grad lægger op til maksimal køreglæde. Bilen leveres med læderkabine, Xenon forlygter med LED signatur, Apple Carplay®, 10” Touchskærm, Ambient belysning i kabine og meget mere. F-Pace leverer altid den sportslige karakter og karisma, som kun findes i en Jaguars DNA.


F-PACE R-SPORT
Erhvervsbeskatning

Udover udstyret i Prestige, har Jaguar F-Pace R-Sport en række sportslige tilvalg. R-Sport indeholder et sæt kofangere, som bidrager til bilens sportslige karakter. R-Sport udstyret byder også på 19” alufælge, Luxtec sæder med kontrastsyninger og et R-Sport læderrat. Jaguar F-Pace R-Sports udtryk matcher i høj grad bilens dynamiske køreegenskaber.


F-PACE SVR
Erhvervsbeskatning

Forstørrede for- og bagbremser på 395mm, 14-vejs el-justerbare performancesæder i quiltet læder og en 5.0 Liters V8 med 550 hestekræfter. Jaguar F-Pace SVR er noget helt unikt, en performance SUV af højeste kvalitet. Jaguar F-Pace SVR leveres med LED forlygter med signatur, MeridianTM lydsystem, 360° parkeringshjælp og meget mere. De mange kræfter udtrykkes i et specielt SVR-karrosserisæt med store luftindtag og tilhørende udstødningssystem med firedobbelte afgangsrør på 95 mm.


Leveringsvilkår: Priser er inkl. leveringsomkostninger på 3.980 kr.
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km), 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.