loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING AF JAGUAR I-PACE

Få fremvist Jaguar I-PACE hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

I-PACE S
Erhvervsbeskatning

Jaguar I-Pace leveres som standard med udstyrsniveauet S, som indeholder LED lygter for og bag, Navigation Pro, Bakkamera med 360° parkeringshjælp,18” alufælge, Apple Carplay® og meget mere. Når du køber en Jaguar I-Pace får du en Clever ladestander til hjemmeadressen, så det altid er muligt at få ladet det store 90 KWH batteri op. Uanset udstyrsvariant leverer bilen 400 hestekræfter og en rækkevidde på op til 415 km ift. WLTP målemetoden.


I-PACE SE
Erhvervsbeskatning

Udover S, har Jaguar I-Pace SE en række attraktive optioner. Jaguar I-Pace SE er udstyret med el-bagklap, Premium LED lygter med signatur, 20” alufælge og en Drive Pack, som indeholder adaptiv fartpilot med Stop & Go, High-Speed Emergency Braking og Blind Spot Assist. Ydermere er kabinen opdateret med en komfortabel læderkabine med 10-vejs el-justerbare forsæder.


I-PACE HSE
Erhvervsbeskatning

Jaguar I-Pace HSE har udover SE, Matrix LED forlygter, 20” 5 eget alufælge med Diamond Turned finish, 18-vejs el-justerbare forsæder i en kabine af Windsor læder. Kabinen har varme i alle sæder og køling i forsæderne. I Jaguar I-Pace HSE kan man også opleve det fantastiske MeridianTM Surround Sound System på 825 Watt med hele 15 højttalere.


Leveringsvilkår: Priser er inkl. leveringsomkostninger på 3.980 kr.
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km), 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.