loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR XE ERHVERVSBESKATNING

Jaguar XE er den mest avancerede, effektive og raffinerede premium-sportssedan nogensinde fra Jaguar. XE kombinerer en ægte Jaguars sportslige karakter med teknologier, der hjælper dig med at holde forbindelsen, og er udviklet med fokus på køreglæde, uanset om du arbejder eller holder fri. 

Dens letvægtsarkitektur i aluminium sikrer præcise, sportsligt inspirerende og dynamiske køreegenskaber samt en suveræn brændstoføkonomi, der er god for virksomhedens bundlinje. Dens InControl-teknologi* – en digital platform, som forbinder fører og bil – tilbyder et udvalg af produkter, som giver dig total kontrol over alle elementer inde i bilen og forbinder dig gnidningsfrit og sikkert med din XE, når du ikke befinder dig i den. 

 

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING AF JAGUAR XE

Få fremvist Jaguar XE hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

XE S
Erhvervsbeskatning

Jaguar XE har S som standard udstyrsniveau, hvilket lever fuldt op til de sportslige toner som bilen i højeste grad understøtter. Bilen leveres med et eksklusivt interiør som blandt andet byder på lædersæder, 12-vejs elektroniske forsæder, 10” Touchskærm, DAB, Apple Carplay®, Ambient belysning i kabinen og meget mere. Bilens ydre kendetegnes på dynamiske 18” alufælge, premium LED forlygter med signatur og LED baglygter. Jaguar XE S er mere raffineret og dynamisk end nogensinde før.


XE SE
Erhvervsbeskatning

Udover udstyret i S, leveres Jaguar XE SE med en række ekstra optioner. SE indeholder blandt andet WiFi Hotspot og det nye interaktive førerdisplay, som forbedrer bilens samlede multimedieoplevelse betydeligt. Endvidere bliver bilen mere brugervenlig med bekvemmeligt udstyr såsom 360° parkeringshjælp, skiltegenkendelse, nøglefri adgang og navigation.


XE R-DYNAMIC
Erhvervsbeskatning

Jaguar XE kan også vælges som R-Dynamic, som giver bilen en mere rå karakter i form af blandt andet detaljer i Satin Chrome. Interiøret er med sort himmel, raffinerede sportssæder med kontrastsyninger og gearskifte på rattet i Satin Chrome. Udadtil ændres bilens udtryk med R-Dynamic kofangere både for og bag, samt en række detaljer på blandt andet luftindtag. Jaguar XE R-Dynamic leveres andre alufælge, afhængigt af udstyrsniveau.


Leveringsvilkår: Priser er inkl. leveringsomkostninger på 3.980 kr. og miljøtillæg
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km), 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og
specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.