loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR XF: BESKATNING

Slank, dynamisk, modig: XF er en fusion af en sportsvogns imponerende kræfter og en sedans enestående luksuriøse komfort. Den kombinerer Jaguars velkendte flair for stil og luksus med genial teknologisk innovation, der giver ydelse uden at gå på kompromis med brændstoføkonomien. 

XF er udstyret med et omfattende udvalg af avanceret teknologi. Fra førerassistentsystemer som vores Head-Up Display med laserteknologi* til det avancerede InControl Touch Pro* infotainmentsystem med 10,2 touchscreen og intelligente forbindelsesmuligheder – XFs innovative og gnidningsfrit integrerede teknologier optimerer din køreoplevelse.

Jaguar XF - Interior

FÅ EN VIRTUEL FREMVISNING AF JAGUAR XF

Få fremvist Jaguar XF hjemme i stuen. Enten som en video eller et online møde med en sælger.

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

CHEQUERED FLAG
Erhvervsbeskatning

Jaguar XF Chequered Flag er en specialudgave af den populære Jaguar XF. Denne variant leveres med et højt udstyrsniveau, som passer fantastisk med bilens 300 hestekræfter. Bilen er udstyret med Navigation Pro, 10” Touchskærm, Xenon forlygter med LED signatur, nøglefri betjening, bakkamera, interaktivt førerdisplay og meget mere. Chequered Flag er også udstyret med en række blanksorte detaljer og det ternede flag som udstråler fart og eksklusivitet.

Leveringsvilkår: Priser er eksl. leveringsomkostninger på 3.980 kr.
Garantier: Fri service inden for den 3 årige garantiperiode (op til 100.000 km) 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti.
Priser: Priserne er inklusive moms og fragt. Priserne gælder det Danske marked. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og specifikationer uden forudgående varsel. Priserne kan under- eller overskrides af den enkelte forhandler.