loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

F-PACE

Vores luksuriøse performance-SUV kombinerer sportslige køreegenskaber og
dramatisk skønhed med effektivitet og praktisk anvendelighed i hverdagen.

NY
F-PACE 300 SPORT

Fantastisk ydelse. Unikke detaljer.


Jaguar F-PACE er en performance-SUV, der kombinerer maksimal køreglæde med effektivitet. F-PACE er fyldt med avanceret teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse samtidig med at du har fuld forbindelse. Den har køreegenskaberne til enhver vej og kapaciteten til hver eneste dag. F-PACE er en Jaguar til dig og din familie.

SE MODELLER

UDFORSK F-PACE EKSTERIØR

Den afbalancerede Jaguar F-PACE imponerer fra alle vinkler. Det sportslige og atletiske udtryk kommer til udtryk i forskellige former og udstyrsniveauer.

UDFORSK F-PACE INTERIØR

Den perfekte kombination af eksklusivitet og et førerfokuseret interiør, som ligger op til fuld udnyttelse af de dynamiske egenskaber. I F-PACE er materialevalget eksklusivt og innovativt i alle dele af kabinen.

ALT FOR PERFORMANCE

Special Vehicle Operations (SVO) har optimeret F-PACEs udvendige design for at opnå enestående og medrivende performance. F-PACE SVR er den hidtil vigtigste videreudvikling af den prisvindende F-PACE.

UDFORSK F-PACE SVR

EDITIONS

HØJDEPUNKTER

SPORTSVOGNS-DNA

F-PACE er en performance-SUV med en sportsvogns DNA. Fra forhøjningen i kølerhjelmen til det markante bagparti vækker den opsigt på vejen med sit kraftfulde look. Og nu kan du opleve F-PACE sådan, som SVO forestillede sig den. F-PACE SVR’s aerodynamisk optimerede egenskaber, f.eks. den nye forkofanger og luftindtagene i kølerhjelmen, giver et hint om dens enorme kræfter.

PRAKTISK OG RUMMELIG

F-PACE har et af klassens største bagagerum på 650 liter* og en alsidig 40:20:40 bagsædekonfiguration

*Under hattehylden og i forbindelse med dækreparationssystem. 508 liter med pladsbesparende reservehjul. 463 liter med reservehjul i fuld størrelse.KRAFT OG EFFEKTIVITET

Udvalget af motorer til F-PACE, inklusiv den nye 5,0-liters V8 Supercharged benzin med 550 hk og letvægtsarkitektur i aluminium, leverer raffinement, effektivitet og medrivende performance.
TEKNOLOGI

Med F-PACE får du topmoderne teknologi, f.eks. Head-up Display og Activity Key (ekstraudstyr) samt avancerede kørselsassistenter, der gør hver eneste tur lettere og mere afslappet. Teknologien omfatter det avancerede InControl-multimediesystem Touch Pro, der underholder og sørger for, at du altid har forbindelse til omverdenen.


F-PACE SOM FIRMABIL

F-PACE er en unik kombination af praktisk anvendelighed i hverdagen, effektivitet og markant, sportslig stil.
 
F-PACEs lavfriktionsteknologier, lette karrosseristruktur og banebrydende aerodynamik er med til at levere reduceret brændstofforbrug og lav CO2-udledning, der tilsammen bidrager til konkurrencedygtige samlede omkostninger.
 
Oven i købet får du al den plads, du har brug for til både arbejde og fritid. F-PACE er den perfekte tilføjelse til enhver flåde.

VÆLG DIN F-PACE MODEL

F-PACE

bg-modelDisplay