loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

YDELSE

Forbered dig på at få gåsehud.

bg-modelDisplay

FRA SIMPELTHEN POTENT TIL BERETTIGET FANTASTISK

F-TYPE drives af de mest fantastiske Jaguar benzinmotorer, som alle er udstyret med innovative teknologier for forbedret brændstofforbrug og CO2-udledning uden at gå på kompromis med præstationerne.

bg-modelDisplay

LYT OPMÆRKSOMT

Alle modeller fra den 4-cylindrede motor med 300 hk til V8'eren med 575 hk er udstyret med en Active Sports-udstødning. Aktivér denne Active Sports-udstødning for at få mulighed for at slippe den fantastiske rumlende motorlyd løs under påløb.

2,0-LITERS I4 MED 300 HK

Stærk performance med raffinement og effektivitet. Den 2,0-liters turboladede benzinmotor med 300 hk leverer uovertruffen power og besidder smidige køreegenskaber.

 

V8

Hurtig acceleration og motorrespons leveret af de 450 hk eller R motorens 575 hk gennem en 8-trins automatisk gearkasse. Vælg baghjuls- eller firehjulstræk for optimal performance under alle forhold.

ENERGISK OPLEVELSE

Den korteste vej mellem to punkter er en lige linje. Men hvor sjovt er det? Et smukt udformet chassis, en stram affjedring og et responsivt styretøj gør samlet set F TYPE utroligt smidig, så du står sikkert fast på alle de veje, du kører på.

bg-modelDisplay

ENESTÅENDE PERFORMANCE

FIREHJULSTRÆK

F-TYPENs firehjulstræk og Intelligent Driveline Dynamics sikrer performance med perfekt balance og giver sikre køreegenskaber på alle veje..
TORQUE VECTORING BY BRAKING

F-TYPEN er udstyret med et kontrolleret og uafhængigt bremsesystem, som maksimerer bilens køreegenskaber gennem selv de mest snævre sving. Ved at reducere understyring sikrer systemet sporty smidighed og ekstra tryghed for føreren.

ELEKTRONISK AKTIVT DIFFERENTIALE

Det elektronisk aktive differentiale samarbejder med Intelligent Driveline Dynamics og styrer det moment, som leveres til hvert af baghjulene for fuld udnyttelse af den tilgængelige power. Dette giver dig mulighed for at styre senere og skarpere ind i sving og accelerere tidligere ud af disse.


DYNAMISK KØRSEL

CONFIGURABLE DYNAMICS

Personlige køreegenskaber, som opfylder dine ønsker. Med Configurable Dynamics kan du justere styretøjets vægt, gearkassens udlægning og speederesponsen.

 

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics analyserer hurtigt input om kørestil og køreforhold og gør derved F-TYPENs respons skarpere, hvilket sikrer en optimal køreoplevelse på alle tidspunkter.

 

ENESTÅENDE BREMSEKRAFT

355 MM FORAN. 325 MM BAG

Optimeret med henblik på at kombinere såvel holdbarhed som lav vægt samtidig med, at de leverer en betryggende ydelse.

380 MM FORAN. 325 MM BAG

Sikrer enestående bremsekraft på et ensartet højt niveau.

380 MM FORAN. 376 MM BAG

Ekstremt hurtig, responsiv og progressiv bremseydelse.

398 MM FORAN. 380 MM BAG

Keramiske kulfiberbremser. Vores mest kraftfulde bremsesystem leverer det højeste niveau af performance hele tiden.

bg-modelDisplay

VÆLG DIN F-TYPE

Coupé og Cabriolet karrosserier fås. Hver af dem har sin egen unikke karakter, men begge tilbyder medrivende ydelse, avancerede køreegenskaber og en uovertruffen førerfokuseret oplevelse.

SE MODELLER