loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

FLEXLEASING AF JAGUAR

Ved flexleasing får leasingtager den lavest mulige ydelse med størst mulig fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem leasingtager og forhandler.

Når en leasingperiode er ovre er der to muligheder; Enten anviser leasingtager en køber til den fastsatte restværdi, ellers forlænges leasingaftalen.

Fordelene ved flexleasing finder du i den lave månedlige ydelse med fuld fleksibilitet i forhold til kilometerforbrug. Ligeledes finder du en fordel i ikke at skulle betale den fulde registreringsafgift ved aftalens indgåelse.

 

OBS: Nedenstående er eksempler på finansiel erhvervsleasing og hvordan en evt. aftale kunne lyde. Der er altså mulighed for at skræddersy et tilbud som passer til dine behov. Eksempelvis en operationel aftale.
Ønskes privat flexleasing af nedenstående eksempler tillægges moms (ekskl. restværdien).

JAGUAR F-TYPE Coupé
2.0P I4 300PS RWD R-Dynamic Auto*

Kraftfuld, smidig og helt igennem sin egen: F-TYPE er en værdig arvtager til den legendariske E-Type. Bilen er netop lanceret i en ny udgave som denne beregning også bygger på.

Udvalg af ekstraudstyr

 • Nye LED-Lygter for og bag
 • Touch Pro m. 10” Touchskærm
 • 6-vejs elektriske sæder beklædt i læder og ruskind
 • Aktiv sportsudstødning
 • 19” dobbeltegede fælge i Diamond Turned finish
 • Nyt interaktivt førerdisplay på 12,3”


Mdl. Ydelse**                kr. 7.150
Udbetaling Kr. 50.000
Km pr. år 15.000
Løbetid 12 mdr.
Restværdi*** kr. 250.000

 

Få et tilbud som passer dig

*F-TYPE Coupé 2.0 I4 300HK RWD R-Dynamic Auto. Forbrug ved blandet kørsel 10,6-10,3 km/l. CO2-udslip 215-220 g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
**Udbetaling og månedlig ydelse er ekskl. moms.
*** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.

 

JAGUAR XE
S R-Dynamic Automatic 300HK

Selvsikkert udtryk, dynamiske køreegenskaber og en muskuløs fremtoning gør Jaguar XE til en af klassens mest gennemførte sammensætninger. I denne version med 300 hestekræfter og firhjulstræk til at understøtte det sportslige ydre.


Du kan flexlease Jaguar XE S R-Dynamic 300HK til en mdl. ydelse på kr. 8.831,-.

Udvalg af ekstraudstyr

 • Premium LED-forlygter med signatur
 • Læderkabine med sportsforsæder
 • El-justerbar forsæder 12 vejs (med 2-vejs manualt betjent hovedstøtte)
 • 10” Touch Pro
 • Smartphone Pack med Apple CarPlay®
 • Parkeringshjælp
 • 18” Blank-sorte Alufælge m. Diamond Turned finishMdl. Ydelse                kr. 6.831,-
Udbetaling Kr. 60.000,-
Km pr. år 30.000
Løbetid 36 mdr.
Restværdi Kr. 120.000,-**

 

Få et tilbud som passer dig

* Jaguar XE 2.0P 300 AWD S R-Dynamic Auto. Forbrug 11,9-10,8 km/l blandet kørsel. CO2-udslip 190-210g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Den månedlige ydelse og udbetalingen er ekskl. moms. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.