loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SPLITLEASING AF JAGUAR

Med splitleasing bliver der lavet to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job. 

Den store fordel ved splitleasing (også kaldet deleleasing) er, at du kun skal betale i det omfang du bruger bilen til privatkørsel.
Ved splitleasing bliver du altså ikke beskattet af bilen. Din betaling beregnes kun ud fra det antal privatkørte kilometer,
du registrerer hver måned. 

Ex: Hvis du i løbet af et år har kørt 2.500 km privat ud af 10.000 kørte km, skal du kun betale for de 2.500 km;
De øvrige 7.500 km betaler din arbejdsgiver for. 

GPS Tracking af  brug

Din splitleasing bil gør det nemt at registrere om man kører erhvervsmæssigt eller privat. 
Bilen er ganske enkelt udstyret med en digital tracker, der automatisk logger de kørte kilometer. 
Når du kører privat slår du blot trackeren over på privatkørsel. De løbende registreringer af privat og erhvervsmæssig brug, danner grundlag for vores fordeling af leasingydelse og omkostninger, men der dannes også automatisk en elektronisk kørebog som kan udfyldes og bruges til eventuel fremtidig dokumentation overfor SKAT.  

Tilpasset den enkeltes behov: 
For at sikre, at aftalen passer til både dine og din arbejdsgivers krav, er det vigtigt at alle er enige om hvordan aftalen er opbygget. Vi tager derfor gerne en snak om hvordan i ønsker splittet skal være, samt hvad der ønskes af brændstofkort og forsikring

Alle omkostninger fordeles: 
I forbindelse med splitleasing er det en forudsætning, at alle omkostninger til bilen inkluderes i aftalen og fordeles efter forbrug. Det betyder at vi inkluderer brændstof, forsikring, grøn ejerafgift og omkostninger ved service og vedligehold. De variable omkostninger vil være afhængige af det faktiske brug af bilen. 

OBS: Nedenstående splitleasing tilbud er eksempler på hvordan en evt. aftale kunne lyde. Der er altså mulighed for at skræddersy et splitleasing tilbud som passer til dine og din arbejdsgivers behov. 

 

JAGUAR F-TYPE Coupé
2.0P I4 300PS RWD R-Dynamic Auto*

Kraftfuld, smidig og helt igennem sin egen: F-TYPE er en værdig arvtager til den legendariske E-Type. Bilen er netop lanceret i en ny udgave som denne beregning også bygger på.

Udvalg af ekstraudstyr

Nye LED-Lygter for og bag
Touch Pro m. 10” Touchskærm
6-vejs elektriske sæder beklædt i læder og ruskind
Aktiv sportsudstødning
19” dobbeltegede fælge i Diamond Turned finish
Nyt interaktivt førerdisplay på 12,3”

 

Erhverv       Privat 
Mdl. Ydelse (inkl. driftsomk.)**   Kr. 8.975   Kr. 2.750
Udbetaling Kr. 40.000   Kr. 12.500
Km pr. år 12.000   3.000
Løbetid -   12 mdr.
Restværdi*** Kr. 250.000  

Baseret på 80% erhverv ekskl. moms og 20% privat inkl. moms.

 

Få et tilbud som passer dig

*F-TYPE Coupé 2.0 I4 300HK RWD R-Dynamic Auto. Forbrug ved blandet kørsel 10,6-10,3 km/l. CO2-udslip 215-220 g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
**Den månedlige ydelse dækker, udover leasingydelse, også de estimerede driftsomkostninger som brændstof, vask, forsikring og grøn ejerafgift. Den månedlige ydelse dækker ikke service, dæk og bremser.
*** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.

 

JAGUAR XE
S R-Dynamic Automatic 300HK

Selvsikkert udtryk, dynamiske køreegenskaber og en muskuløs fremtoning gør Jaguar XE til en af klassens mest gennemførte sammensætninger. I denne version med 300 hestekræfter og firhjulstræk til at understøtte det sportslige ydre.


Udvalg af ekstraudstyr

  • Premium LED-forlygter med signatur
  • Læderkabine med sportsforsæder
  • El-justerbar forsæder 12 vejs (med 2-vejs manualt betjent hovedstøtte)
  • 10” Touch Pro
  • Smartphone Pack med Apple CarPlay®
  • Parkeringshjælp
  • 18” Blank-sorte Alufælge m. Diamond Turned finishErhverv       Privat 
Mdl. Ydelse (inkl. driftsomk.)**   Kr. 8.848,12   Kr. 2.718,62
Udbetaling Kr. 48.000   Kr. 15.000
Km pr. år 24.000   6.000
Løbetid 36 mdr.   36 mdr.
Restværdi*** Kr. 120.000   -

Baseret på 80% erhverv ekskl. moms og 20% privat inkl. moms.

 

Få et tilbud som passer dig

* Jaguar XE 2.0P 300 AWD S R-Dynamic Auto. Forbrug 11,9-10,8 km/l blandet kørsel. CO2-udslip 190-210g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
**Den månedlige ydelse dækker, udover leasingydelse, også de estimerede driftsomkostninger som brændstof, vask, forsikring, dæk og grøn ejerafgift. Den månedlige ydelse dækker ikke bremser.
*** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.