loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
Jaguar F-TYPE

JAGUAR I-PACE MED 320HK
fra kr. 569.900,-

Jaguar I-PACE kommer nu med 320HK. Samme udstyr, smukke design og elektriske performance som i kender det.

Jaguar XE

FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

Præsentation af Jaguars første fuldt elektriske performance-SUV. 

Jaguar F-TYPE

I-PACE

VERDENS BEDSTE BIL I 2019

Verdens smukkeste bil i 2019 verdens grønneste bil i 2019.

UDFORSK JAGUAR I-PACE

YDELSE

I-PACE er først og fremmest en Jaguar – en bil med sublim køreglæde og køredynamik. Dens elmotorer og næsten perfekte vægtfordeling sikrer et moment på 696Nm og en smidighed som en sportsvogn. UDFORSK YDELSE

EKSTERIØR

I-PACE har et elegant og meget aerodynamisk design med en lav modstandskoefficient på 0,29 Cd, og den er skabt med effektivitet for øje, idet den skærer sig rent gennem luften for maksimal rækkevidde og stabilitet. I-PACE er spændende uanset betragtningsvinkel takket være dens flydende hoftelinje, de dramatiske luftindtag i kølerhjelmen og signaturbagpartiet. 

UDFORSK EKSTERIØRET

INTERIØR

I-PACE integrerer teknologi og overdådig plads med en legende lethed. Interiørdesignet er rent og enkelt, med taktile features og fejende linjer. Den elektriske drivlinje tilbyder ekstra plads takket være sin konstruktion, hvilket giver større frihed til at optimere komforten i I-PACES interiør. 


UDFORSK INTERIØRET

TEKNOLOGI I BILEN

Vores nye one-touch infotainmentsystem, Pivi Pro, giver et hurtigt overblik over alle vigtige infotainment-informationer. Det er inspireret af og lige så intuitivt som din smartphone.
UDFORSK TEKNOLOGI I BILEN

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.


KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.

I-PACE DETALJER

I-PACE RÆKKEVIDDE

Anvend vores rækkeviddeberegner [hyperlink] til at finde ud af, hvordan Jaguar I-PACE legende let kan tilpasses din livsstil. 
I-PACE YDELSE

Øjeblikkeligt moment og firehjulstræk giver I-PACE en acceleration som en sportsvogn. Den når 100 km/t på 4,8 sekunder.  

I-PACE BATTERI

I-PACES batteri på 90 kWh består af lithium-ion pouch-celler med høj energitæthed. Dets design og højteknologiske termiske styresystem sikrer lang levetid og perioder med varig maksimal power. POWER I-PACE drives af to permanente, magnetiske, elektriske synkronmotorer. Denne teknologi findes også i I-TYPE Formel E-racerbilen, og disse motorer kan generere 400 hk og et omdrejningsmoment på 696Nm.  

I-PACE POWER

I-PACE drives af to permanente, magnetiske, elektriske synkronmotorer. Denne teknologi findes også i I-TYPE Formel E-racerbilen, og disse motorer kan generere 400 hk og et omdrejningsmoment på 700 Nm.

I-PACE PRAKTISKE EGENSKABER

Denne er udstyret med fem sæder i fuld størrelse, innovative opbevaringsmuligheder, et stort bagagerum på mere end 1.453 liter og 27 liter i opbevaringsrummet foran.  

I-PACE OPLADNING

Med to ladekabler kan I-PACE oplades enten hjemme eller ved en af de hastigt voksende offentlige ladestationer.  

bg-modelDisplay

ELEKTRIFICERING

RÆKKEVIDDE PÅ ELEKTRICITET OG OPLADNING

Uanset, om dette er din første eller næste elbil, vil du opleve, hvordan Jaguar I-PACE ubesværet tilpasser sig i forhold til din livsstil ved hjælp af vores spørgeskema om opladning. 

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

RÆKKEVIDDE OG INCITAMENTER I FORBINDELSE MED OPLADNING

Ejere af I-PACE nyder godt af de finansielle fordele, som ejerskab af elbiler medfører. Støtteordninger, der gør kørsel på daglig basis mere behagelig og omkostningseffektiv, kan omfatte statslige tilskud, lavere vejafgifter, reduceret gebyr for kørsel i centrum af byer og nem adgang til særlige vognbaner til køretøjer med mange passagerer. 

UDFORSK STØTTEORDNINGER FOR ELBILER

KAPLØBET OM AT VÆRE INNOVATIV

Vi blev en del af Formel E i 2016, idet vi stræber efter at skabe elbiler, som er elektrificerende at køre og se på. Mesterskabet giver os mulighed for kontinuerligt at teste og udvikle nye teknologier, som vi efterfølgende anvender til at forbedre vores gadebiler, så du har garanti for en autentisk Jaguar oplevelse.

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPLEVES

Den perfekte kombination af design og innovation skal opleves bag rattet i Jaguar I-PACE.

Book en prøvekørsel og oplev selv.