loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØB OG FINANSIERING

BILER TIL OMGÅENDE LEVERING

Hos Jaguar Danmark har vi altid en række nye biler på lager som kan leveres omgående. Se nærmere på det aktuelle udvalg via linket nedenfor.


PRIVATLEASING

Jaguar privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Når du dertil ligger lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, får man virkelig noget for sin investering. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give dig den ultimative køreoplevelse.

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning.

Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

FLEXLEASING

Erhverv eller privat.

Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift.


BRUGTE BILER

Hos Jaguar tilbyder vi også en række brugte biler, som er tilgængelige til omgående levering. Biler som har gennemgået et tjek, så vi sikrer at de lever op til Jaguars krav og høje standard. Ønsker du eventuelt at lade din nuværende bil indgå i en handel, leverer vi naturligvis en konkurrencedygtig pris på denne.