loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
24 juni 2015

Jaguar XJ cementerer sin status som den mest dynamiske og markante luksussedan

De diskrete ændringer af det udvendige design fremhæves af full LED-forlygter, der gør XJ endnu mere markant. Materialer som Semi Aniline-læder og interiørlister i varm eg understreger et interiør, der i forvejen hører til blandt de mest luksuriøse i klassen.

Det traditionelle håndværk kombineres med topmoderne teknologi, inklusive et nyt infotainment-system. InControl Touch Pro byder på funktioner som avanceret navigation, 1300 watt digital lyd fra Meridian.

Køreglæden er større end nogensinde, takket være en V6-dieselmotor, der leverer flere kræfter og større moment, bruger mindre brændstof og udleder mindre CO2, og en elektrisk servostyring, der leverer Jaguars velkendte smidighed og dynamik.

Mere dynamisk og markant end nogensinde, har vi udviklet vores Jaguar-flagskib til at levere endnu større grad af luksus og ydeevne.

Med vores nye verdensklasse infotainment-system, indvendige materialer og finish, der skaber en endnu mere skræddersyet oplevelse, med vores højere output og lavere emissioner, belønner XJ førere og passagerer som ingen andre luksus bil. 
Ian Hoban - Vehicle Line Director, Jaguar XJ

Den nye XJ har en større og mere lodret kølergrill, mens forkromede klinger i de udvendige luftindtag understreger bilens modne og prestigefyldte karakter.

LED-forlygterne fremhæver "quad lamp"-designet, som Jaguars sportssedaner har gjort til deres eget. De er yderligere forbedret med Active front steer- og static bend lamp funktion, og Auto high beam-assist. LED-forlygterne har også en farvetemperatur, der er nærmere dagslysets end bi-xenon-forlygter, hvilket giver bedre udsyn og komfort, samtidig med at det er mere energieffektivt.

Kørelys med dobbelt "J-Blade" signatur er unikt for XJ og understreger dens status i Jaguars modelrække. Det hvide lys skifter med det samme til orange, når blinklyset aktiveres.

LED-baglygterne har en ny J-signatur grafik, hvilket er med til at gøre den nye XJ endnu mere markant. Bagkofangeren har nu en blanksort bagbeskyttelsesplade og en slank forkromet indsats. Ovale afgangsrør fuldender looket.

XJ's uovertrufne interiørdesign er blevet løftet til et nyt niveau. Den er blevet så luksuriøs, at det udgåede Portfolio-niveau nu anvendes til Premium Luxury-modellen. Den nye Portfolio får quiltede Soft Grain-lædersæder med rhombesyninger og prægede nakkestøtter samt paneler i Figured Ebony.

R-Sport-modellen, der erstatter Supersport, får nye sidelister, tredelt frontsplitter, luftindtag i siderne og bagspoiler. Frontgitteret og bagbeskyttelsespladen har fået en blanksort finish. Fælgene er 20" Venom. Kabinen er blevet udstyret med sportssæder, R-Sport-rat og indstigningslister, taghimmel i Jet og pianosort interiør.

XJ fremstilles sammen med sportsvognen F-TYPE og den helt nye XF på Jaguar Land Rovers Castle Bromwich-fabrik.

2016 Jaguar XJ kommer på markedet i efteråret 2015.