loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
04 marts 2014

JAGUAR AFSLØRER DAVID BECKHAM SOM BRAND AMBASSADØR FOR KINA

Jaguar har udvalgt David Beckham som Brand ambassadør, og han skal støtte Jaguars vigtige kommende produktlanceringer i Kina.

Det britiske sportsikon David Beckham skal være del af above the line-marketingkampagner for mærket på et af de vigtigste internationale markeder. 

Bob Grace, Jaguar Land Rover China Managing Director, siger: "Vi er ellevilde over, at David skal være ambassadør for Jaguar i Kina. David Beckham er en brite, hvis resultater har gjort ham populær i hele verden, og han er indbegrebet af moderne britisk stil og finesse. Han er en gennemført moderne britisk person med en ægte passion for design, innovation, performance og kørsel". 

Som del af et langsigtet partnerskab skal den tidligere internationale fodboldstjerne David Beckham medvirke i en række trykte reklamer og tv-reklamer udelukkende til det kinesiske marked. 

Til at begynde med skal David arbejde med den nye Jaguar F-TYPE Coupé, en sportsvogn, der allerede betragtes som en moderne klassiker og et perfekt udtryk for Jaguars vision om moderne britisk stil og elegance. Hans rolle vil blive udviklet, og han vil medvirke i mange Jaguar brand- og produktkommunikationskampagner i de kommende år, inklusive for Jaguar XJ, mærkets prisvindende store luksussedan