loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
29 november 2018

Jaguar I-PACE i finalen om at blive Årets Bil i Europa.

Jaguar I-PACE med i finalen om Car of the Year


I dag er shortlisten til Car of the Year i Europa blevet offentliggjort. Og Jaguar I-PACE er nu med i finalen om at bliver Årets Bil i Europa.


Det er lidt ligesom sangen om de ti små cyklister, der begyndte så talrige, men stille og roligt blev reduceret til blot en enkelt.


Til Car of the Year er det bare endnu vildere. Her stillede ikke færre end 38 biler til den indledende tests i opløbet om at bliver Car of the Year i Europa. Nu er det store felt reduceret til blot syv biler – med Jaguar I-PACE som en af syv - den såkaldte shortlist, der så senere skal reduceres til blot en enkelt. Denne kan så smykke sig med titlen som Car of the Year 2019. 


Bag titlen står 60 europæiske motorjournalister fra 23 meget forskellige lande. I Skandinavien er der tre jurymedlemmer fra Sverige, en fra Norge og en fra Danmark


”Det er jo fantastisk, at vi med vores første elbil – Jaguar I-PACE - kan stå så stærkt i feltet af virkelig skrappe konkurrenter. I-PACE var i konkurrence med kompetente deltagere fra andre premium-mærker, så at Jaguar I-PACE er valgt ud blandt de 38 deltagere, tager jeg som en kæmpe anerkendelse af, at vi virkelig har ramt helt rigtig med I-PACE ” siger Jaguar Land Rovers Skandinaviske pressechef Søren Hyltoft.


Jaguar I-PACE har allerede modtaget en række priser – blandt andet er den kåret som Årets Bil i Tyskland, Årets Miljøbil i Skotland og er i finalen til Årets Bil i Danmark.


Det andre finalister til Årets Bil i Europa er:


Kia Ceed, Alpine A110, Ford Focus, Citroën C5 Aircross, Peugeot 508 og Mercedes A-Klasse.


Se selv mere her: http://www.caroftheyear.org/index.php