loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
18 september 2018

Jaguar I-PACE eTROPHY

Op mod 20 identiske Jaguar I-PACE eTROPHY racerbiler vil være linet op til det første løb lørdag den 15. december i Ad Diriyah i Saudi Arabien. Her køres første afdeling af den globale løbsserie, der i alt består af 10 løb.
Løbet finder sted før Formula E løbet som vi allerede kender, og der køres på de samme baner. eTROPHY serien giver mulighed for nye talenter, der kan vise hvad de kan, og for at vise I-PACE som racerbil i nogle af verdens mest spændende byer. 
Marion Barnaby, Championship Manager, Jaguar I-PACE eTROPHY, siger: 
“Det bliver et stort historisk øjeblik for Jaguar, når op mod 20 I-PACE eTROPHY racerbiler stiller til start. Tilskuerne kan forvente masser af action til løbene. Vi rejser til nogle af verdens mest fantastiske byer, og med os bringer vi en helt ny form for streetrace. Ræs, der inspirerer næste generation af elbilsejere” 

Senere her i september vil de forskellige teams rejse til det ikoniske Silverstone, hvor de modtager deres Jaguar I-PACE eTROPHY racerbiler, og samtidig tager del i de første tests.

Kalenderen for de 10 løb, der godkendes af FIA World Motorsport Council, ser ud som følger. 

 

  

 

Hos Jaguar Danmark glæder vi os til at følge med i eTROPHY og vi vil løbende opdatere siden her med nyheder og resultater. 

 

 

UDFORSK JAGUAR FORMULA E