loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
19 maj 2015

VIND en Jaguar Heritage Driving Experience for 2 personer

Jaguar tilbyder eksklusivt muligheden for at køre de legendariske Le Mans vindere Jaguar C-type og D-type, der i 50’erne og 60’erne dominerede løbet. Racerbilernes styrke var den udbredte brug af aluminium, der gjorde dem lette samtidigt med, at det stive karrosseri gav unikke køreegenskaber.

Smukt design, ydelse og køreegenskaber har altid været og vil fortsat være en stor del af den innovative udvikling hos Jaguar. Den kommende Jaguar XE sætter en helt ny standard for dynamiske køreegenskaber i mellemklassens premium segment.

Deltag i konkurrencen for 2 personer til racerbanen i Warwickshire, UK, via linket herunder. Vi skal have dit svar inden d. 12. juni 2015. Så bliver du måske den heldige vinder af denne helt unikke ”Jaguar Heritage Driving Experience”.

Der er tale om et heldagsevent, hvor du og din ledsager flyver ud af Kastrup om morgenen og hjem igen om aftenen. Udover de legendariske racere vil der også være mulighed for at prøve nutidens svar på en moderne racerbil, Jaguar F-TYPE R Coupé.

Det historiske testcenter i Warwickshire åbnede i november 2014. Her har alle private Jaguar entusiaster fra hele verden mulighed for at prøvekøre lige netop den Jaguar, de altid har drømt om. Testcenteret tilbyder alt lige fra en times hjertebankende kørsel i den Jaguar du aldrig fik, til en hel dags spændingsmættede oplevelser med flere forskellige modeller.

Jaguar købte for nylig mere end 500 historiske biler fra en privat samler. Det er mange af disse velholdte biler, der giver mulighed for denne ”kom-og-kør-oplevelse”. Så bliver du ikke den heldige vinder af vores konkurrence, så er muligheden der alligevel for at stifte bekendtskab med det DNA, der til alle tider har gjort Jaguar så uimodståeligt levende.

Deltag i konkurrencen her

Se mere om ”Jaguars Heritage Driving Experience Center” her