loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
03 marts 2015

Jaguar på Facebook

Så har Jaguar Danmark fået et dedikeret site på Facebook, hvor passionerede fans fremover kan følge med i de seneste lokale og internationale nyheder om brandet. Udover nyheder vil du på den nye Jaguar Facebook side også finde spændende konkurrencer, invitationer til events, historiske highlights og andre aktiviteter omhandlende Jaguar. Målet er at skabe et levende forum, hvor vi og de mange andre fans kan dele den store interesse for Jaguar.

Vi har oprettet den nye Facebook side for at gøre noget ekstra for alle de mange Jaguar interesserede, som vi ved findes ude omkring i Danmark. Vi vil regelmæssigt sørge for at bringe store og små nyheder fra ind og udland, så vores medlemmer er de første til at vide, hvad der sker i den store Jaguar verden.

Hos Jaguar vil vi gerne forkæle vores medlemmer. Hvis du tilmelder dig vores Facebook side, vil du automatisk blive inviteret til events og præsentationer af nye Jaguar modeller samt holdt opdateret på nyheder fra Jaguar. Hvis du i forvejen er Jaguar ejer, så håber vi, at du vil dele din hverdag og erfaringer med bilen sammen med os og alle de øvrige Jaguar interesserede, så vi kan lære mere om, hvordan det er at eje en Jaguar.

Find og like den nye Jaguar Facebook side herunder:

Jaguar Facebook