loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
30 april 2015

Den danske pris på Jaguar XE

Den danske indstigningspris på Jaguar XE er på plads

Jaguar XE har allerede skabt mange overskrifter og det er derfor med stor fornøjelse at vi kan fortælle at indstigningsprisen på Jaguar XE er på plads for det danske marked.

Jaguar XE, der lanceres hos de danske forhandlere i juni måned 2015, bliver betegnet som den mest ventede nyhed i premium segmentet i år – og det med god grund. Med XE redefinerer Jaguar begrebet sportssedan.

Prisen på Jaguar XE

Indstigningsprisen på Jaguar XE kommer til at være fra kr. 549.900,-*. Indstigningsmodellen for Jaguar XE bliver den nye 2.0-liters i4 E-Performance diesel 163 HK (Manuel) fra den nye Ingenium-motorserie, som leverer en CO2-udledning fra blot 99 g/km og et brændstofforbrug på 26,3 km/l (Ved blandet kørsel).

Jaguar XE lanceres også med fri service inden for den 3-årige garantiperiode (ubegrænset km) som en del af prisen, hvilket er med til at gøre den nye Jaguar XE endnu mere attraktiv i segmentet. Priser på de øvrige motor- og udstyrsvarianter ventes at kunne afsløres tættere på lanceringen.

Ny firmabil

Er du på udkig efter ny firmabil bliver Jaguar XE ikke mindre interessant. For firmabilsmarkedet bliver beskatningsværdien fra kr. 427.853,-* ved erhvervsleasing.
Du er allerede i dag velkommen til at kontakte en af vores forhandlere for nærmere information om Jaguar XE.

 
*priserne er ex. leveringsomkostninger på kr. 3.780,-
 

Læs mere om Jaguar XE

Find din nærmeste forhandler her