loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
23 februar 2016

DEN NYE JAGUAR F-TYPE SVR: EN 322 KM/T SPORTSVOGN TIL ALLE VEJRFORHOLD

Den nye Jaguar F-TYPE SVR er den første Jaguar SVR, der er udviklet til at udnytte aluminiumskarrosseriets fulde potentiale og samtidig bevare sportsvognens medfødte køreegenskaber og daglige anvendelighed. Jaguar F-TYPE SVR er en 322 km/t sportsvogn til alle vejrforhold med All-wheel drive (AWD).

Kraftigere, lettere og med et forbedret chassis, en forbedret drivlinje samt aktiv aerodynamik leverer F-TYPE SVR med AWD ydelse som en superbil – under alle forhold – og køreglæde i særklasse.

"F-TYPE har en helt igennem speciel renhed, men da vi designede den nye F-TYPE SVR, havde vi muligheden for at skabe noget, der var endnu mere dramatisk. Hver eneste form, linje eller komponent, vi har tilføjet, har et formål og bidrager til bilens forbedrede performance samt dens fremtoning.
Jaguars design har altid været baseret på topmoderne aerodynamik, og alt fra de større luftindtag til den aktive bagvinge er afgørende for den nye F-TYPE SVR’s dramatiske udseende og dens mulighed for at køre 322 km/t."

Ian Callum, Director of Design, Jaguar

Ved at hæve effekten af Jaguars supercharged 5,0-liters V8-motor til 575 hk og 700 Nm accelererer F-TYPE SVR fra 0-100 km/t på kun 3,7 sekunder. Coupé-modellens topfart er 322 km/t, mens topfarten for F-TYPE SVR Cabriolet er 314 km/t.

F-TYPE R sætter allerede nu standarden i sportsvognssegmentet, men dannede også udgangspunkt for udviklingen af F-TYPE SVR. Alle de elementer, der bidrager til performance og bilens dynamik, er omhyggeligt revurderet, omarbejdet og optimeret yderligere.

Ved at udnytte de grundlæggende egenskaber, som F-TYPE er født med, har Jaguar Land Rovers Special Vehicle Operations (SVO) udviklet Jaguars hurtigste og mest kraftfulde serieproducerede bil.

"Vores mål var at bruge alle de elementer fra F-TYPE, som vores kunder elsker – performance, køreegenskaber, lyd og design – og sætte barren endnu højere. Det er den nye F-TYPE SVR: En sportsvogn til alle vejrforhold og en topfart på 322 km/t.
Med 575 hk, lavere vægt, et forbedret chassis og specialtilpassede kalibreringer af transmission og AWD er dens performance endnu mere tilgængelig og nemmere at udnytte. Det er en bil, som SVO har udviklet til ægte entusiaster, men også en bil, der kan nydes hver eneste dag."

John Edwards, Managing Director, Jaguar Land Rover Special Operations

F-TYPE SVR får sin globale debut på Geneva Motor Show 2016 i marts og leveres til kunderne fra sommeren 2016.