loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
21 januar 2015

Ny Jaguar performance crossover bekræftet – F-PACE bliver lanceret i 2016

Jaguar annoncerer F-PACE, som bliver produktionsudgaven af den banebrydende konceptbil C-X17.

Andy Goss, Jaguar Land Rover Global Sales Director: "I 2015 fejrer vi Jaguars 80-års jubilæum. Vi har startet det ved at annoncere vores første performance crossover, som vi anser for at være den ultimative praktiske sportsvogn - en bil der er baseret på mærkets grundlæggende idealer om elegance, fart og plads, og som vil blive en af de mest innovative Jaguar-modeller, vi nogensinde har skabt. F-PACE er nu begyndt sit testprogram forud for den nye model lanceres i 2016."

Jaguar F-PACE forener førende pladsforhold og ekstraordinære on-road dynamik med fem anvendelige siddepladser for at producere en ægte performance crossover. Den er en sammensmeltning af alt, hvad Jaguar står for: Smukt design, præcise og komfortable køreegenskaber, luksuriøst interiør og banebrydende teknologi.

Ian Callum, Design Director, Jaguar: "Vi fik så overvældende positiv respons på konceptbilen C-X17 sidste år, at vi ikke havde andet valg end at sætte den i produktion."

"Jaguar F-PACE er inspireret af F-TYPE og repræsenterer den perfekte balance mellem performance, stil og praktisk anvendelighed. Den er en unik og smuk kombination af udvendigt design med inspiration fra Jaguars sportsvogne og en helt igennem praktisk og rummelig luksuskabine. F-PACE er vores familiesportsvogn."

F-PACE skal fremstilles i Solihull - Storbritannien.

Flere detaljer om Jaguars helt nye F-PACE afsløres senere i år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de sidste nyheder om Jaguar F-PACE.

#FPACE