loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
09 juni 2015

Premiere, oplev den nye Jaguar XE i weekenden

Den nye Jaguar XE er her. Kom og oplev vores mest innovative nyhed til dato i weekenden d. 13. og 14. juni. Motorpressen har allerede rost den nye XE for de fantastiske køreegenskaber, det lækre design og den udbredte brug af aluminium i konstruktionen. Nu er det op til dig at vurdere Jaguar XE.

Den nye Jaguar XE er vores mest avancerede, effektive og raffinerede sports sedan nogensinde. Den er født med DNA’et fra super sportsvognen F-TYPE, som den blandt andet deler forhjulsophæng med. Sammen med baghjulstræk giver det garanti for sportslige køreegenskaber i top og en uovertruffen køreoplevelse.

Det stramme aerodynamiske design med den hældende taglinje er med til at understrege Jaguar XE’s sportslige image. Og som den eneste i sin klasse har XE et karrosseri, der består af 75% aluminium. Den avancerede konstruktion gør bilen lettere end konkurrenterne, uden at gå på kompromis med holdbarheden og vridningsstivhed. Dette tilsammen medvirker til at forbedre køreegenskaberne markant.

Jaguar XE tilbydes blandt andet med de helt nye Ingenium diesel motorer, som er udviklet med fokus på performance og er konstrueret i let aluminium. Dette giver XE høj ydelse og lavt forbrug samtidigt med, at CO2-udledningen er reduceret ned til 99 g/km.

Jaguar XE sætter helt nye standarder for biler i premium segmentet. Kom selv og oplev det til premieren hos din lokale Jaguar forhandler. Du kan læse mere om hvor og hvornår du kan opleve Jaguar XE via linket nedenfor.

Se mere om premieren på den nye Jaguar XE her

Book en prøvetur i nye Jaguar XE her