loading
Vent venligst...
Skip primary navigation
27 oktober 2015

JAGUAR XE ER FINALIST TIL ÅRETS BIL 2016

Den 20. og 21. oktober var Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD) samlet på FDM Jyllandsringen for at gennemgå og vurdere de i alt 31 kandidat biler, til titlen ”Årets Bil i Danmark 2016”. Efter mange timer i og omkring bilerne skulle de 19 medlemmer af juryen afgive deres stemmer på de fem kandidater, som de mente skulle videre til finalen den 26. november. Blandt de fem finalister kom den helt nye Jaguar XE med videre som en af favoritterne blandt journalisterne til Årets Bil i Danmark 2016.

”Jaguar XE er lanceret med Jaguar Care som giver kunderne 3 års fri service, garanti og vejhjælp. Alt sammen uden kilometer begrænsning. Det sammen med kvaliteten og køreegenskaberne er kun med til at understøtte Jaguar XE, som en meget konkurrencedygtig nyhed i sit segment” udtaler Michael Lund, Country Manager for Jaguar Land Rover Danmark.

Vinderen af Årets Bil i Danmark 2016 offentliggøres den 26. november kl. 21:00 i København. Her er det igen juryen fra MKD der skal afgøre hvilken model der får titlen som Årets Bil 2016. Vinderen findes via en point fordeling til de 5 finalister.
Vi ønsker de fire andre finalister held og lykke samt krydser fingre for Jaguar XE.

Om Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD):
Stiftet i 1981 som en kollegial forening for journalister og andre, der på professionelt plan beskæftiger sig med journalistik omkring biler, lastvogne, motorcykler og vejbåren trafik.

Læs mere om Jaguar XE


Se priserne på Jaguar XE


Prøvekør Jaguar XE