loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

I-PACE CONCEPT

Præsentation af I PACE Concept, en forsmag på Jaguars første helt elektriske sportsvogn med fem sæder.

bg-modelDisplay

I PACE Concept er mere end et koncept. Dette er en forsmag på vores første serieproducerede, batteridrevne bil, hvor vi præsenterer vores forpligtelse til at udvikle elektriske køretøjer, som tillige virkelig er indbegrebet af fantastisk køredynamik. Samtidig med, at vi hele tiden investerer i at være med helt fremme i udviklingen af banebrydende teknologi, som sikrer CO2-neutral udledning i køretøjer, hjælper vi samtidig førerne til en større forståelse af elbiler.

MARKANT EKSTERIØR

Med opsigtsvækkende proportioner, der er opnået gennem elteknologien, fører I-PACE Concept Jaguars markante design-DNA ind i en ny æra.

bg-modelDisplay

I-PACE CONCEPT-DESIGNET

I-PACE er først og fremmest en ægte Jaguar, som repræsenterer en banebrydende fremtid for elektriske køretøjer.

bg-modelDisplay

OPSIGTSVÆKKENDE FORMGIVNING

“Udfordringen bestod i at designe og udvikle et elektrisk køretøj, som umiskendeligt er en ægte Jaguar - et køretøj, som demonstrerer, at et elektrisk køretøj kan tilbyde sublim køreglæde og køredynamik samt pirre sanserne.” 

Ian Callum, Director of Design

 

bg-modelDisplay

YDELSE OG TEKNOLOGI

I-PACE Concept kombinerer ydelsen i en Jaguar og den legendariske perfektion, som man forventer, hvilket sikrer en ægte engageret, medrivende kørsel.

bg-modelDisplay

AVANCERET TEKNOLOGI

Teknologi er hjertet i I-PACE Concept, men den er diskret, og fokus er fuldt rettet mod at øge glæden for fører og passagerer.

bg-modelDisplay

Find din egen elektrificerende kombination af Jaguar-ydelse, teknologi og stil.

UDFORSK I-PACE

Billederne viser I-PACE Concept-køretøjet. Den endelige formgivning og finish samt placering af betjeningselementer til føreren kan være anderledes i det serieproducerede køretøj. Alle talangivelser vedrørende acceleration, effekt, hastighed, aktionsradius og opladning fremsættes ud fra producentens skøn på grundlag af de mest optimale oplysninger på tidspunktet for offentliggørelsen. De serieproducerede køretøjer testes og godkendes forud for offentliggørelsen, og de officielle tal er tilgængelige forud for enhver kundeordre.

Billedet viser et konceptkøretøj. Detaljer på det serieproducerede køretøj kan være udformet anderledes.