loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

FORMULA E

JAGUAR VENDER TILBAGE TIL MOTORSPORTEN

Jaguar vender fra efteråret 2016 tilbage som konstruktør med eget team i tredje sæson af det spændende FIA Formel E-mesterskab. FIA Formel E er verdens første globale mesterskab for elektriske, ensædede biler.

Jaguar FIA Formula E World Championship

ELEKTRIFICERING AF VORES FREMTID

FIAs Formel E-mesterskab er en spændende og unik mulighed for Jaguar til at videreudvikle den kommende EV-drivlinje, inkl. motor- og batteriteknologi.

Nick Rogers, Group Engineering Director for Jaguar Land Rover, udtaler: "Det er med stolthed, at jeg nu kan meddele, at Jaguar vender tilbage til motorsporten med deltagelse i FIAs innovative Formel E-mesterskab. Det er helt sikkert, at elektriske biler vil spille en rolle i Jaguar Land Rovers kommende produktporteføjle, og Formel E giver os en fantastisk mulighed for at videreudvikle vores elektrificeringsteknologier. Via dette mesterskab vil vi kunne udvikle og teste vores avancerede teknologier under helt ekstreme ydelsesforhold.

Jeg er overbevist om, at vi i de kommende fem år vil opleve flere ændringer inden for bilområdet, end vi har set de seneste 30 år. Fremtiden handler i stadig højere grad om forbindelse og bæredygtighed, og elektrificering og letvægtsteknologi bliver hele tiden vigtigere i takt med den stadig voksende urbanisering. Formel E er oprettet i erkendelse af disse tendenser, og mesterskabets spændende og banebrydende udformning passer perfekt til vores mærke." 

Jean Todt, FIAs præsident, udtaler: "Det er en fornøjelse for FIA at byde Jaguar velkommen som nyt bilmærke i FIAs Formel E-mesterskab. Vi skabte serien som en alternativ mulighed, hvor bilfabrikanter kunne dyrke motorsport og samtidig udvikle elektrisk teknologi, der er relevant for mærkernes personbiler. Jaguars tilbagevenden til motorsport i Formel E er et bevis på seriens succes. Formel E viser en mulig fremtid for elbilerne og har kunnet tiltrække et af bilindustriens mest prestigefyldte og historiske bilmærker. Jeg ønsker dem succes med deltagelse i sæsonen 2016/2017."

Alejandro Agag, adm. direktør for Formel E, udtaler: "Det er en fornøjelse at byde Jaguar velkommen til Formel E. Jaguar er et mærke med en rig motorsportshistorie, og mærkets tilbagevenden til global motorsport i Formel E er en fantastisk anerkendelse af mesterskabet og mesterskabets mulighed for at påvirke udviklingen af elbiler. Jaguar har en passioneret fanskare, der vil skabe større popularitet for mesterskabet verden over, og det viser endnu en gang, at Formel E er motorsportens fremtid."

Klik herunder for at indtaste dine oplysninger og holde dig ajour med udviklingen af det nye Jaguar Formel E Racing-team.