loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SECURE TRACKER

InControl er et smidigt og sikkert sporingssystem til at finde stjålne køretøjer, og systemet værner om din Jaguar mere end nogensinde før, så du har endnu mere ro i sindet.

InControl Secure Tracker hjælper dig med at finde din Jaguar i tilfælde af tyveri
Bekvemmeligheden ved funktionerne i en fjernbetjent nulstilling af alarmen

 

SIKKER

Hvis nogen ulovligt bryder ind i – eller flytter – din Jaguar, sørger Secure Tracker for, at du er ét skridt foran. Du modtager en alarm, og din Jaguars bevægelser spores på anmodning om dette.  Derefter assisterer Stolen Vehicle Tracking Centre dig med at få dit køretøj tilbage hurtigst muligt. 

Selv hvis din Jaguar stjæles med nøglerne i kabinen, kan du aktivere køretøjets sporingssystem ved at kontakte Jaguar Stolen Vehicle Tracking Centre ved hjælp InControl Remote-appen til smartphone.

NULSTILLING AF ALARM

Stolen Vehicle Tracking Centre alarmerer dig med Secure Tracker, hvis alarmen i din Jaguar udløses. En pop op-skærm med muligheden for at nulstille alarmen vises i Incontrol Remote-appen til smartphone.
Funktionen til nulstilling af alarmen sætter dig i stand til at nulstille bilens alarm via fjernbetjening. Alarmen kan også nulstilles via bilens sikkerhedsskærm.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.