loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INCONTROL APPS

INSTALLATION AF INCONTROL APPS

TRIN 1:

InControl Apps fås til de fleste Android- og Apple iOS-smartphones.  Tjek, om dine enheder er kompatible.TRIN 2:

Download og installér InControl Apps-launcheren på din smartphone. Åbn appen, når disse trin er gennemført. 

DOWNLOAD FOR APPLE IOS

TRIN 3:

Du får en meddelelse om at følge Auto Quick Start-guiden for at færdiggøre opsætningen. Nu er du klar til at tilslutte din smartphone til din bil og anvende InControl Apps.


AKTIVERING AF FORBINDELSESMULIGHEDER

For biler udstyret med Pro Services behøver du kun at aktivere forbindelsesmuligheder for at aktivere den fulde pakke med forbundne serviceydelser. For at forhindre, at tændingen afbrydes, skal du sørge for, at motoren er startet og kører. 

TRIN 1 KUN ANDROID-ENHEDER

Gælder Android-enheder: Du skal først parre og tilslutte din smartphone til bilen ved hjælp af Jaguar Bluetooth (kræves til telefonopkald og streaming af lyd). Dette trin kræves ikke for iOS-enheder.

TRIN 2:

Sørg for, at din enhed er låst op, og at kabinetter eller skærmcovers ikke er lukkede (nogle kan låse telefonen automatisk, når den er lukket).

 

TRIN 3:

Tilslut din telefon til bilens USB-port ved hjælp af den USB-forbindelsesledning, der følger med til din smartphone.

 

TRIN 4:

Hvis du anvender en iPhone, og InControl Apps ikke allerede kører, vil du få en meddelelse om at åbne appen. Hvis du anvender en Android-telefon, kan du vælge Always Allow, når du får meddelelsen, hvorved du giver afkald på alle fremtidige meddelelser.

TRIN 5:

Vælg InControl Apps fra touchscreenen. Kun apps, som har været igennem Jaguars godkendelsesproces, kan bruges sammen med InControl Apps. Nogle af disse apps kan kræve et abonnement.

TRIN 6:

Touchscreenen vil nu bede dig om at vælge enten View (anvend apps uden lyd) eller View and Listen (anvend apps med lyd – fx musikafspillere og opkald). 

SIKKERHEDSOPDATERINGER TIL APPLE IOS

Som en del af de nyeste sikkerhedsopdateringer i iOS 9 og nyere versioner kræver InControl Apps nu et kort godkendelsestrin for at aktivere hver enkelt kompatibel app i din bil. For yderligere information, se afsnittet Security Update under InControl Connect FAQs.

 

NYE SIKKERHEDSFUNKTIONER

Som du vil bemærke, vises de apps, som kræver tilladelse, gråtonede, og de er ikke tilgængelige, før denne proces er fuldført.SÅDAN OPNÅS TILLADELSER

Vælg den gråtonede app på din Jaguars touchscreen, som du ønsker at åbne, og følg de instruktioner, der vises i venstre side. Under processen får du en meddelelse to gange, hvor du skal give tilladelse på din smartphone. Du skal kun fuldføre denne proces én gang for hver enkelt app.


YDERLIGERE INFORMATION

Din smartphone har måske ikke den nyeste software. For at tjekke, om der er tilgængelige opdateringer, skal du gå til Settings-menuen på din smartphone. 


SUPPORT TIL JAGUAR INCONTROL

MIT JAGUAR INCONTROL-WEBSITE

Registrér og tilmeld dig til Jaguar InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner. 

TOUCH

 

 

BETINGELSER OG VILKÅR

Få adgang til betingelser og vilkår for Jaguar InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.