loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

JAGUAR TEST SPOT

Jaguar Test Spot er et setup, hvor det er muligt at prøvekøre en række Jaguar modeller. Dette er primært for at imødekomme den stigende efterspørgsel på prøveture, hvor vi kommer nærmere kunden og geografisk dækker bredere. Test Spots er ikke på samme måde som vores forhandlere et fuldt kompetence center af salg, service og dele. Blot en ekstra lokation med mulighed for prøvekørsel.

 

JAGUAR TEST SPOT GT BILER

Vi byder velkommen i et hyggeligt og uformelt miljø. GT Biler er autoriseret Jaguar værksted og Test Spot med mulighed for prøvekørsel i de mest aktuelle Jaguar modeller.

Salgspersonalet hos GT Biler besidder stor viden om bilerne, hvilket giver os en unik mulighed for at vejlede dig igennem dit bilkøb, så du får den Jaguar der passer bedst til dit behov.

 

Åbningstider: 
Mandag – Fredag: 08:30 – 19:30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11:00 – 15:00

 

Tlf. 75 50 75 99
sg@gtbiler.dk

 

BOOK PRØVETUR HOS GT Biler

JAGUAR TEST SPOT TERMINALEN PREMIUM

Terminalen Premium i Aarhus er autoriseret værksted og test spot for Jaguar. Hos os finder du altid imødekommenhed og ekspertise på højeste niveau. Vi har altid de populære modeller fra Jaguar klar til fremvisning og prøvekørsel, og vi sætter en ære i at vejlede vores kunder professionelt, i valg af bil og finansieringsløsning.

 

Åbningstider: 
Mandag – fredag: 09.00 – 17.30
Lørdag: Lukket 
Søndag: 11.00 – 16.00 

 

Tlf. 86 17 71 00
info.terminalenpremium@terminalen.dk

 
BOOK PRØVETUR HOS Terminalen Premium

JAGUAR TEST SPOT GLAD KALUNDBORG

Hos Glad i Kalundborg er vi ikke bange for at kalde os eksperter på Jaguar. Vi har kunder fra hele landet, som kommer hos os på grund af den gode service og den høje kvalitet. Det vil glæde os at byde dig velkommen - eller lad os komme til dig, vi har alle Jaguar modeller klar til dynamisk on road test.

 

Åbningstider: 
Mandag – Fredag: 09:00 – 17:30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11:00 – 15:00

 

Tlf. 59 51 10 64
glad@glad.dk

 

BOOK PRØVETUR HOS GLAD