loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

XE's førerorienterede opgraderede interiør kombinerer luksus med funktionalitet.

JAGUAR INNOVATION

Fra omfattende multimedieteknologi til præcisionsbyggede lydsystemer og intelligente kørselsassistenter – XE byder på mange innovative og gnidningsfrit integrerede teknologier.

TOUCH PRO DUO

Ved at kombinere en 10" touchscreen med en ekstra 5,5" touchscreen nedenunder kan dine behov i bilen opfyldes via to skærme. Benyt navigationssystemet uden at gå på kompromis med underholdningen, der er tilgængelig på den nederste skærm1.

INCONTROL

ONLINE PACK

Alle kan holde forbindelsen. Vores Online Pack2 omfatter et 4G Wi-Fi-hotspot, som op til otte enheder kan forbindes til. Den indeholder også Smart Settings, der fokuserer på at skabe en personlig køreoplevelse.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Få trafiknyheder i realtid, og opdater dine venner om dit ankomsttidspunkt. Connected Navigation Pro2 omfatter dør til dør-rutevejledning via din smartphone, satellitvisning og tilgængelige parkeringspladser.

SMARTPHONE-PAKKE

Ved at dele skærmen med dit InControl-infotainmentsystem kan du fortsætte med at bruge din smartphone, selv når du er i bilen. 

ADVARSEL: Apple CarPlay er et varemærke under Apple Inc., indregistreret i USA og andre lande.

 


INCONTROL APPS

InControl beriger oplevelsen i bilen for alle med et udvalg af interaktive apps. Nyd tusindvis af sange, on demand-programmer og podcasts.

REMOTE

Interager med din XE, uanset hvor du er. Med Remote kan du se brændstofniveauet, bilens placering og let få adgang til låse, lygter og klimaanlæg.

SECURE TRACKER

I tilfælde af tyveri sender Secure Tracker3 (ekstraudstyr) din XE's placering og underretter straks myndighederne, så du kan få din bil tilbage så hurtigt som muligt. 

TRÅDLØS OPLADNING AF ENHEDER

Hold altid forbindelsen i din XE. Trådløs opladning (ekstraudstyr) lader let og praktisk din mobiltelefon.

CLEARSIGHT BAKSPEJL

Topmoderne teknologi giver uforstyrret udsyn fra din Jaguar XE's bagende*. Et kamera i antennen sender live-video til bakspejlet, så du altid har overblik over, hvad der sker bag dig.

ADVARSEL: *Ekstraudstyr. Kunder med briller med glidende overgang eller bifokale briller kan have problemer med at vænne sig til spejlets digitale tilstand. Den normale spejltilstand kan dog altid bruges. 

 

 

INFOTAINMENT

XE-serien kombinerer performance, avanceret teknologi og markant design, alt sammen med udgangspunkt i den lette aluminiumsarkitektur. Skab den perfekte XE med vores konfigurator.