loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XF

EFFEKTIVITET, PERFORMANCE OG LUKSUS
DE LEGENDARISKE KØREGENSKABER SKAL PRØVES

NY XF SPORTBRAKE

En ægte Jaguar. XF's selvsikre design skiller sig ud i mængden.

NY XF CHEQUERED FLAG

En understregning af XFs prisvindende design. 

XF

XF bygger videre på succesen med Jaguars mest prisvindende bil nogensinde. Med en enestående kombination af stil og substans leverer den en forførende blanding af design, dynamik og raffinement, der resulterer i en bil, som både er spændende og effektiv. Det hele understreges af topmoderne teknologi, der giver dig en sikker og underholdende oplevelse.

Bilerne i det filmede indhold på denne webside repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.


SEDAN ELLER SPORTBRAKE

Uanset om du vælger den markante luksussedan eller den alsidige Sportbrake - så giver XF dig en dynamisk køreoplevelse.


NY XF CHEQUERED FLAG

En markant fortolkning af XFs forførende blanding af design, dynamik
og raffinement. Chequered Flag tilbyder unikke emblemer, fælge og et
udvalg af vores bedst sælgende motorer, hvor eksklusivitet kombineres
med individuel smag.

SE GALLERI

bg-modelDisplay

LET, INSTINKTIV, DIREKTE

Takket være Jaguars lette aluminiumsarkitektur er XF mere effektiv og billigere at køre i og udleder helt ned til 134 g/km1‡. Under kørslen sørger det lette dobbelte wishbone-ophæng foran og Integral Link-ophænget bag for sublim komfort og fantastiske køreegenskaber. 

UDFORSK KØREOPLEVELSEN
Jaguar XF

UDVIKLET TIL PERFEKTION

XF er indbegrebet af individuelle valg og luksus. Eksklusive materialer skaber et elegant design, der giver rendyrket komfort i hele kabinen. Uanset hvor du sidder, skaber den helt nye XF's moderne design, naturlige lysindfald og fremragende håndværk en atmosfære af afslappet raffinement.

UDFORSK INTERIØRET
Jaguar XF

INCONTROL

Hold forbindelsen og bliv underholdt med InControl, XFs infotainmentsystem. Alle XF-modeller er udstyret med den kraftfulde, næste generation af Touch Pro-teknologier som standard. Effektiv, intuitiv og problemfri integration – Jaguars teknologi leverer løsninger, der innovativt forbedrer din køreoplevelse2.

UDFORSK TEKNIK I BILEN

DESIGNET TIL DIT LIV

XF går ikke på kompromis med selvsikker stil, alsidighed og sikkerhed. Avanceret teknologi med kørselsassistent betyder, at du kan slappe af, idet du ved, at XF er designet til at transportere dig sikkert samtidig med, at det praktiske bagagerum og en række innovative, bekvemme egenskaber understøtter din livsstil.

Køretøj vist: XF S Sportbrake med monteret ekstraudstyr (afhænger af marked).

UDFORSK PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED
Jaguar XF

FEM EURO NCAP-STJERNER

Jaguar har fået de maksimale fem stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstests for 2015.3 

Med sin fremragende kollisionsbeskyttelse fik XF mange point inden for alle kategorier, bl.a. Passagerer og Fodgængere, og XF er en af de modeller, der fik flest point i segmentet. 

XF har desuden flere aktive sikkerhedssystemer, bl.a. Emergency Braking, som optimerer sikkerheden i verdensklasse.

 

BESØG EURO NCAP-SITET
Jaguar XF

XF TIL VIRKSOMHEDER

Vi tog højde for samtlige ejeromkostninger, da vi designede XF. Resultatet er op til 34.000 km eller to år mellem service , CO2-udledning helt ned til 134 g/km og en brændstoføkonomi på blot 5,1 liter/100 km – hvilket placerer XF blandt de førende i klassen .

UDFORSK XF TIL VIRKSOMHEDER 
Jaguar XF

VÆLG MELLEM SEKS MODELLER

Find din egen balance mellem effektivitet, performance og luksus med XF's modeludvalg.

SAMMENLIGN XF-MODELLER 

1 Motorydelse og brændstoføkonomi vises kun for XF Sedan.
2 InControl funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din Jaguar-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt.
3Kun XF Sedan.

NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere anvendte kørselscyklus til måling af brændstofforbrug og udledning i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye proces, som er blevet indfaset fra 2017. Den måler brændstof, energiforbrug, rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil. Tallene vises for NEDC- og de nye WLTP-kørselscyklustests. Forskellen i tallene skyldes en ændring i den måde, som køretøjerne testes på, snarere end en reduktion i ydelsen.