loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

XJ

Jaguars fineste sedan og den perfekte kombination af
banebrydende teknologi, sportslig dynamik og overdådig luksus.

KOMBINERET CO2-UDLEDNING G/KM
Fra 185*


BRÆNDSTOFØKONOMI VED BLANDET KØRSEL l/100 km
Fra 7,0*

XJ

XJ definerer luksusbilen på ny. En dramatisk kombination af skønhed, luksus og kraft. Køreegenskaberne er smidige og giver dig en medrivende dynamisk køreoplevelse. For passagererne er kabinen skabt til at strække benene ud og slappe af. Jaguars højteknologiske Touch Pro-system er standard sammen med andre forbedringer både inde og ude. XJ er udstyret med full LED-forlygter og baglygter. Ingen anden bil ser ud eller føles som XJ.

bg-modelDisplay

STIL OG ELEGANCE

Hver eneste overflade, kurve og linje i XJ udstråler kvalitet og håndværk. Vælg mellem et udvalg af stilfulde interiørmuligheder, herunder bløde noprede perforerede quiltede lædersæder i Ivory med Ebony instrumentpanel, suedecloth-taghimmel og paneler i Gloss Figured Ebony. 

UDFORSK INTERIØR
bg-modelDisplay

STANDARDAKSELAFSTAND ELLER LANG AKSELAFSTAND

Standardakselafstand (SWB) eller lang akselafstand (LWB). Enhver XJ tilbyder det perfekte miljø til arbejde eller fritid. Modeller med lang akselafstand tilbyder mere end en meter benplads og en unik "limousine"-kørsel med ændrede indstillinger af luftaffjedringen for endnu større komfort.

OFFICIELT EXCEPTIONEL

XJ opnåede den højeste samlede kvalitetsscore i segmentet for luksusbiler i 2016 Strategic Vision Inc.
Total Quality Impact™-undersøgelsen. Denne omfattende undersøgelse måler den overordnede oplevelse
hos ejerne, hvor disse bliver bedt om at bedømme alle aspekter omkring deres køb, ejerskab og Driving
experience. Undersøgelsen dækker alt fra pålidelighed til køreglæde og loyalitet over for bilmærket.
Vi er stolte over, at XJ blev bedømt som‘exceptionel’ af dem, der er bedst til at vurdere en hvilken som helst bil – ejerne.

LÆS MERE

bg-modelDisplay

DESIGN I BEVÆGELSE

XJ's selvsikre styling omfatter en imponerende lodret kølergrill med netdetaljer,
kraftige full LED-forlygter og markante LED-baglygter med en fremtrædende
nålestribegrafik. Dens kraftfulde karakter afspejles i den lave og brede profil og
langstrakte og stramme hoftelinje.

UDFORSK EKSTERIØR

bg-modelDisplay

 
De viste køretøjer i filmsekvenser repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.


XJ50 SPECIAL EDITION

Inspireret af fortiden, udviklet i nutiden. Special Edition, som markerer 50-års jubilæet, fejrer 50 år med Jaguar XJ med eksklusive designdetaljer samt grundighed helt ned i de mindste detaljer.

UDFORSK XJ50 

INDRE RO

XJs interiør er exceptionelt luksuriøst, og du vil opdage en håndværksmæssig kvalitet overalt, som virkelig får den til at skille sig ud. Du kører aldrig bare i XJ, du transporteres til et andet sted.

UDFORSK INTERIØR

KRAFTFULD, DYNAMISK, INTELLIGENT.

Hver eneste motor i XJ leverer en enestående kombination af performance, raffinement og effektivitet. Serien omfatter en V6 TD dieselmotor. Den kraftfulde Supercharged 5,0-liters V8-motor med 575 hk i XJR 575. Alle motorer er udstyret med Stop/Start, der forbedrer XJs brændstoføkonomi yderligere og reducerer CO2-udledningen.

UDFORSK KØREOPLEVELSE

SKØNHED. STYRKE. SMIDIGHED

XJs karrosseriopbygning helt i aluminium er ikke kun stærk og stiv, men også ekstremt let. Dette selvbærende chassis i 100 procent aluminium, som er nittet og uden en eneste svejset samling, samt karrosseristrukturen gør dette til én af de letteste biler i sin klasse. Det fremragende kraft-/vægtforhold forbedrer alle aspekter omkring performance, og den selvbærende konstruktion sikrer øget stivhed, hvilket giver forbedrede køreegenskaber såvel som uovertrufne sikkerhedsfordele.

UDFORSK KØREOPLEVELSE
XJ SEDAN

DEN OPTIMALT FORBUNDNE BIL

Med Remote Premium, som nu er standard på XJ, kan du overvåge din bil fra din smartphone. Tjek brændstofniveauet, sikr bilen på afstand, indstil den perfekte kabinetemperatur og find nemt din XJ med fjernbetjente lydsignaler og blink. Og lige så snart du sidder i bilen sørger Touch Pro, XJs højteknologiske næste generations infotainment-system i bilen, for, at alle vigtige betjeningselementer og en verden af underholdning er lige ved hånden.

UDFORSK TEKNOLOGI 

XJ TIL VIRKSOMHEDER

Jaguar XJ tilfører din bilflåde banebrydende teknologier og raffineret luksus, som sikrer, at førerne nyder deres tid bag rattet. XJ er også lig med god forretningssans, idet den tilbyder fantastisk effektivitet takket være dens letvægtsstruktur i aluminium og kraftfulde, effektive benzin- eller dieselmotorer.

KONTAKT OS  

UDFORSK UDVALGET AF MODELLER

Se XJ-serien, og opdag den perfekte kombination af performance, køreegenskaber og komfort.

UDFORSK XJ MODELLER