loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

HVAD ER XJ?

XJ definerer luksusbilen på ny. En dramatisk kombination af skønhed, luksus og kraft. Køreegenskaberne er smidige og giver dig en medrivende dynamisk køreoplevelse. For passagererne er kabinen skabt til at strække benene ud og slappe af. 
Ingen anden bil ser ud eller føles som XJ.

OPLEV EN ANDEN VERDEN

XJ er perfekt både at køre og blive kørt i. I kombination med ekstraordinære standarder indenfor luksus til passagererne leverer XJ den dynamiske køreoplevelse, du forventer af en Jaguar. Både som fører og som passager vil du opleve høj håndværksmæssig kvalitet, der får XJ til at skille sig ud, kvaliteten er understreget af nøje udvalgte farver, materialer og overflader.

Jaguar XJ

INDRE RO

Skab dit eget perfekte rum i XJ's kabine - et afslappende miljø, der er designet til at stimulere alle dine sanser. Slap af i total luksus omgivet af handskeblødt læder, moderne overflader og et stort udvalg af fine detaljer – mange af dem kan du selv vælge. Start med at vælge interiørfarvetemaer og kombinationer. Vælg derefter de karakterfulde og blanke interiørlister, der understreger fornemmelsen af plads.

Alle lister er perfekt samlet, således at træets årer flyder omkring kabinen og hver side er en perfekt spejling af den anden. Eller vælg de moderne overflader i Piano Black eller kulfiber, og opnå en glat og moderne effekt. Sæt prikken over i'et med nøje udvalgt læder, der stammer fra de bedste leverandører af skind, og som fås i mange forskellige farver.

 • XJ LUXURY INTERIØR

  Cashew-sæder med Truffle-instrumentpanel i Bond grain-læder og Canvas-taghimmel

  INTERIØRLISTER

  Satin American Walnut

 • XJ PREMIUM LUXURY INTERIØR

  Ivory-sæder med Oyster-instrumentpanel i Soft grain-læder og Ivory-taghimmel

  INTERIØRLISTER

  Gloss Burr Walnut

KØRENDE LUKSUS

Det er en unik oplevelse af køre i XJ. Den byder på smidig og dynamisk ydelse, takket være den stive og lette aluminiumskonstruktion og næsten perfekte vægtfordeling. Intuitive teknologier gør kørslen til en endnu større nydelse – fra det uanstrengte gearskifte og den større kontrol over kørslen, som du får med JaguarDrive Selector™ og JaguarDriveControl™, til Jaguar Sequential Shift™'s lynhurtige gearskift, der tilpasser sig din kørestil. Samtidig overvåger Adaptive Dynamics førerens inputs og optimerer bilens affjedringsindstillinger for at optimere kørekomforten og kontrollen.

Jaguar XJ

ENESTÅENDE KRAFT

Hver eneste XJ-motor rummer dynamisk ydelse, der sikrer enestående præstationer og køreegenskaber. Alle tre motorer har 8-trins automatgear, der giver hurtige og fyldende gearskift og god brændstoføkonomi. Serien omfatter vores unikke 3,0 liters V6 275 HK TD dieselmotor, den 3,0 liters V6 340 HK Supercharged benzin samt den 5,0 liters V8 510 HK og 550 HK Supercharged benzinmotorer i XJ Supersport og XJR.

INDRE STYRKE

XJ's er ikke kun unik af udseende. Monocoque-konstruktionen i aluminium er ekstremt stærk, men samtidig let og med så godt som en perfekt vægtfordeling.

Den enestående stivhed giver sikre og mere præcise køreegenskaber og absorberer kraftigere stød end stål. Den er også med til at give bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. Og det er ikke alt - 50 procent af det anvendte aluminium stammer fra genbrug.

Jaguar XJJaguar XJ

KONTROL OG FORBINDELSE

I XJ har du altid relevante informationer lige ved hånden, f.eks. hvor langt du er fra det næste motorvejskryds eller den nærmeste tankstation, takket være visningerne og målerne i det virtuelle instrumentpanel. Du har også adgang til komplet stemmestyring af lyd-, navigations- og telefonsystemet via den 8" touch screen i midterkonsollen.

Jaguar XJ

MASSER AF PLADS

Du omgives af luksuriøs komfort, så snart du sætter dig ind i XJ. Forsæderne har varme, og for at sikre føreren den ultimative komfort har de i visse modeller også køling samt fem forskellige massageprogrammer, der kan tilpasses efter dine ønsker. Slap af og stræk benene – i XJ med lang akselafstand har du mere end én meter benplads – eller hvis du foretrækker det, kan du arbejde, mens du er på farten, takket være de smukke læderbeklædte borde, der fås som ekstraudstyr til modeller med lang akselafstand. Du kan også optimere det rummelige bagsædemiljø med to "flysæder" med justerbar hældning, tre massageprogrammer og hukommelse. Fjernbetjeningen til Rear Seat Entertainment er placeret i midterarmlænet og er dermed altid lige ved hånden. Midterarmlænet kan foldes væk, så der er plads til en tredje bagsædepassager, hvis det er nødvendigt.

Jaguar XJ interior