loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

KØREOPLEVELSE

Udforsk XJs raffinement med en exceptionel motor, en lynhurtig gearkasse og en række avancerede kørselsteknologier.

bg-modelDisplay

UDFORSK UDVALGET AF MODELLER

XJ leverer den komfort og det raffinement, som kendetegner en luksusbil, og den reaktionsevne og den involvering af føreren, som karakteriserer en sportsvogn.

SKØNHED. STYRKE. SIKKERHED

XJs karrosseristruktur helt i aluminium er stærk, ekstremt stiv og meget let. Dette selvbærende chassis i 100 procent aluminium, som er nittet og uden en eneste svejset samling, samt karrosseristrukturen gør dette til den letteste bil i sin klasse. 


Det fremragende kraft-/vægtforhold forbedrer alle aspekter omkring performance, og den selvbærende konstruktion sikrer øget stivhed, hvilket giver forbedrede køreegenskaber såvel som uovertrufne sikkerhedsfordele.

 

KRAFTFULD, DYNAMISK, INTELLIGENT.

XJ leveres med et udvalg af fremragende motorer, der er konstrueret til at opfylde forskellige kørselsbehov, uden dog på nogen måde at gå på kompromis med enestående ydelse. Alle modeller er udstyret med en 8-trins gearkasse for silkebløde gearskift, der både giver mere dynamisk kørsel og bedre brændstoføkonomi.

KOMFORT OG KONTROL

Adaptive Dynamics overvåger konstant bilen op til 500 gange i sekundet og varierer dæmpningen alt efter forholdene. Disse kontinuerlige justeringer sikrer, at XJ ligger lavt og stabilt på vejen, hvilket øger kontrollen med bilen, uden at det går ud over kørselskomforten.

FULD KONTROL

XJs 8-trins automatgearkasse styres af Jaguar Drive Selector, der glider op i din hånd, så snart du trykker på "Start"-knappen. JaguarDrive Control omfatter to køreindstillinger – Dynamic-tilstand for mere dynamisk acceleration og Winter-tilstand for mere progressiv styring under glatte vejforhold.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguars unikke All Surface Progress Control (ASPC) er en fartpilot til lave hastigheder, der er aktiv mellem 3,6 km/t og 30 km/t.Den hjælper XJ i situationer med lavt vejgreb, uanset vejret, og giver føreren mulighed for at koncentrere sig om at styre bilen. Systemet omfatter også en igangsætningsfunktion, der gør det muligt at sætte XJ i gang på glatte underlag, samt en Hill Descent-funktion, der styrer bilens hastighed på stejle nedkørsler.

XJ er Jaguars fineste sedan. Her er der tale om den perfekte kombination af banebrydende teknologi, sportslig dynamik og overdådig luksus.