loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

XJ tilbyder ægte luksus. Man kan vælge mellem mange forskellige farver og fælge,
herunder XJ50s eksklusive ‘Style 5045’ aluminiumsfælge med
en Gloss Black Diamond Turned finish.

bg-modelDisplay

Autoritativ, elegant og kraftfuld. XJs dråbeformede udformning sikrer optimal aerodynamisk effektivitet og reducerer luftmodstanden til et minimum, hvilket forbedrer accelerationen, brændstoføkonomien og CO2-udledningen.

bg-modelDisplay

UDTRYK DIN LIVSSTIL

XJ i bevægelse er virkelig et syn, der gør indtryk. Selv når den holder stille, har den evnen til at få din puls til at banke hurtigere, og dens kraftfulde karakter afspejles i den lave, brede profil og den lange, stramme hoftelinje. Med blandingen af fintunede linjer og skulpturel elegance indfrier XJ til fulde Jaguars løfte om dramatisk, dynamisk og rent design.

INTELLIGENS I BEVÆGELSE

Design og teknik vækkes til live i XJ. Bilens forende er markant og selvsikker med en imponerende lodret kølergrill med netdetaljer. Kølergrillen er indrammet af energibesparende full LED-forlygter med Jaguars unikke 'Double J'-kørelysdesign.

GENKENDES STRAKS FRA ENHVER VINKEL

Bagpå understreger de markante baglygter med 'J' LED-signaturekørelys og ellipseformede afgangsrør XJ's styrke og smidighed.

SÆRLIGE KOFANGERE

XJ50 er udstyret med kofangere for og bag i XJ Autobiography-stil for at fremhæve bilens selvsikre stil. Kofangeren for er udstyret med indfatninger i luftindtaget i krom og et sort kølergrillnet.

FLYDENDE TAGLINJE

Bagruden på XJ omslutter bilen med usynlige overgange og skaber en flydende taglinje, der understreger bilens lange, lave og brede profil.

XJ R-SPORT

XJ R-Sport er udstyret med dynamiske stilelementer, som omfatter en grill med blanksort gitter og bagliste såvel som en frontsplitter, sidelister med "R"-stil og en bagspoiler. 

XJ er Jaguars fineste sedan. Her er der tale om den perfekte kombination af banebrydende teknologi, sportslig dynamik og overdådig luksus.