loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

De avancerede kørselsassistentsystemer i XJ sørger for, at du er sikker, opkoblet og underholdt.

bg-modelDisplay

XJ er som standard udstyret med Jaguars avancerede Touch Pro infotainment-system i bilen. Effektiv, intuitiv og problemfri integration – Jaguar leverer løsninger, der innovativt forbedrer din køreoplevelse.

FORBUNDET BIL

Alle XJ-modeller er udstyret med Jaguars topmoderne infotainment-system Touch Pro.
Systemet kan uden problemer integreres med din smartphone, så du får adgang til et udvalg
af tjenester, der optimerer køreoplevelsen ved at holde dig forbundet, mens du er på farten.

STYRING VIA TOUCHSCREEN

XJs kommandocenter er touchscreenen. Den meget intuitive berøringsfølsomme grænseflade kan indstilles individuelt og anvender gængse smartphone- og tabletberøringer - du skal blot trykke, knibe for at zoome og swipe for hurtig, præcis betjening.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

XJs interaktive HD-førerdisplay vækker information til live – en 12,3" HD TFT-skærm erstatter den konventionelle instrumentgruppe. Dette avancerede, virtuelle multilagdisplay kombinerer et brugervenligt grafisk interface med avancerede funktioner, der gør kørslen endnu sjovere. Du kan vælge mellem fire forindstillede emner til visning eller fuld skærmnavigation med 3D-kort. 

BAGSÆDEUNDERHOLDNING

Bagsædeunderholdningssystemet (ekstraudstyr) omfatter individuelt anvendelige knivskarpe 10” HD-skærme. 16:9-forholdet betyder, at de er perfekt egnede til visning af film på fuld skærm. XJ kan ubesværet holde alle forbundet til internettet, da systemet er udstyret med trådløse hovedtelefoner og fjernbetjening såvel som USB- og HDMI-porte, som understøtter tablets og smartphones.

MERIDIAN™ LYDSYSTEMER

Jaguar og Meridian er berømte britiske brands inden for design, innovation og performance, og de har udviklet et ideelt partnerskab, så du opnår koncertlignende Driving Experience. Meridians algoritme sikrer konstant exceptionel lyd til dig og alle dine passagerer.

OPTIMERET SIKKERHED

XJ er designet med maksimal sikkerhed for øje, både når den holder stille og under kørslen. En alarm og startspærre er monteret som standard. Du kan anvende nøglen til at aflåse XJ og aflåse den dobbelt eller alternativt gøre det samme via en diskret knap på dørgrebet. Når du kører, kan dørene programmeres til at blive aflåst automatisk ved en forindstillet hastighed.

XJ er Jaguars fineste sedan. Her er der tale om den perfekte kombination af banebrydende teknologi, sportslig dynamik og overdådig luksus.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Se dit nationale Jaguar-websted, eller kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.