loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

INTERIØR

XJ sætter en fantastisk standard hvad angår teknologi, luksus og komfort lige fra touchsceenen
på 10" til de håndfremstillede interiørlister. Oplev den håndværksmæssige kvalitet i hele kabinen,
som virkelig får XJ til at skille sig ud.

De viste køretøjer i filmsekvenser repræsenterer muligvis ikke nylige opgraderinger og forbedringer præcist Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for at få de nyeste specifikationer.

Interiøret i XJ er lige så teknologisk avanceret som det er luksuriøst. Den håndværksmæssige kvalitet i hele kabinen får den virkelig til at skille sig ud. XJ er udstyret med den nyeste netværksforbundne teknologi i bilen, så du er opdateret med nyheder og underholdt. Interiøret fås i et bredt udvalg af farver, materialer og udførelser, som afspejler eksteriørets rene, klare designsprog.

ET FREDFYLDT ÅNDEHUL

I XJs kabine fremhæves fornemmelsen af plads af panoramataget og de håndværksmæssigt udførte interiørlister, som findes i hele kabinen. Følelsen af luksus understreges af spændende sportslige elementer, og fosforblåt lys sætter på elegant vis prikken over i'et. Så du kører aldrig bare i XJ, du transporteres til et andet sted.

EN ANDEN DIMENSION

XJ-modeller med lang akselafstand løfter luksusfornemmelsen af plads til et nyt niveau uden at gå på kompromis med det smukke, stilfulde eksteriør, som kendetegner XJ.Passagererne på bagsædet råder over mere end en meter benplads, så her er der tale om det perfekte arbejdsmiljø, ligesom man kan vælge mellem en lang række underholdningsmuligheder eller simpelthen bare sætte sig behageligt til rette og slappe af.

FEJLFRIT HÅNDVÆRK

Nakkestøtterne i XJ50 er præget med Jaguar-logoet. Indgravering i instrumentpanelet
og midterarmlænet for omfatter XJ50-logoet, og panelerne i Gloss Shadow Walnut
tilfører en effektfuld kontrast i kabinen.

bg-modelDisplay

DER ER TÆNKT PÅ ALLE DETALJER

Den rummelige kabine i XJ byder på ren nydelse. Den kan optimeres yderligere med de individuelle, knivskarpe 10.2" HD-skærme, der kan opbevares, og et midterarmlæn, der rummer betjeningselementer til multimediesystemet og knapper til sædebetjening for og bag, ligesom det kan anvendes som praktisk opbevaringsrum. Sammenfoldelige borde til forretningsbrug, LED-læselys, fodstøtter, der fældes ind, og elektriske solgardiner til de bageste sideruder for komfort, bekvemmelighed og privatliv fås også.

DIAMANT-QUILTEDE LÆDERSYNINGER

På XJ Portfolio-, Autobiography- og XJ50-modellerne er læderindtrækket forsynet med sofistikerede diamant-quiltede syninger for yderligere at tilføre et touch af luksusfornemmelse. 

TEKNOLOGIEN UNDER DIG

Multifunktionssæderne i XJ giver dig fuld kontrol over din personlige komfort. Både for- og bagsæderne er forsynet med elektrisk justering, så den perfekte siddeposition aldrig er længere væk end et tryk på en knap. Selv efter mange timer bag rattet stiger du frisk og udhvilet ud af XJ.

FRIT UDSYN

Udsynet fra kabinen i XJ er fremragende: et varmedæmpende panoramaglastag glider tilbage og hen over bagsæderne. Det filtrerer UV-stråler fra og bader kabinen i naturligt lys, der gør den dejligt luftig, misundelsesværdigt rummelig og – takket være effektiv toning – særdeles privat.

INDIVIDUEL LUKSUS

Kabinen i XJ er moderne, luksuriøs og skabt til at begejstre sanserne. Du kan tilpasse interiøret efter din egen smag med et udvalg af materialer og farver, der matcher dine ønsker præcist. En overflod af handskeblødt læder og smukke interiørlister tilfører XJ dens markante, luksuriøse atmosfære.

XJ er Jaguars fineste sedan. Her er der tale om den perfekte kombination af banebrydende teknologi, sportslig dynamik og overdådig luksus.

*Udstyr og tilgængelighed kan variere afhængigt af modelspecifikationer og marked. Du kan få mere at vide hos din lokale Jaguar-forhandler.